Termeni si conditii

     
     

 

     Informatiile despre produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru SC ContSoft Prest SRL si sunt proprietatea exclusiva a acesteia. SC ContSoft Prest  SRL detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

SC ContSoft Prest SRL depune toate diligentele pentru a prezenta in mod cat mai exact si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, SC ContSoft Prest SRL nu este si nu va fi legal responsabila in nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

     Persoanele care doresc sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate aici sunt rugate sa contacteze reprezentantii SC ContSoft Prest SRL pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si comisioanelor aferente. SC ContSoft Prest SRL isi rezerva dreptul ca accesul la produsele si serviciile descrise in prezentul site sa poata face obiectul unor restrictii fata de anumite persoane sau in anumite zone.

     Nici unul dintre produsele sau serviciile prezentate pe site nu va fi furnizat de catre SC ContSoft Prest SRL unei persoane daca legea din tara sa de origine sau din orice alta tara care are legatura cu persoana in cauza interzice acest lucru. Cititorul prezentului mesaj este rugat sa se asigure daca este autorizat din punct de vedere juridic a se conecta la prezentul site in tara de la care se stabileste conexiunea.

     Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, chiar in propriul sau interes, fara acordul scris prealabil al SC ContSoft Prest SRL.

     Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal - SC ContSoft Prest SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca SC ContSoft Prest SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.